GESCAND DOCUMENT OPSLAAN ALS PDF

Hoofdstuk 7: De gescande documenten optimaliseren. Als u klaar bent met het opslaan van uw gescande documenten of om opnieuw te starten. U kunt inhoud van gescande pagina’s en afbeeldingen kopiëren zonder dat u op de geselecteerde pagina’s, klik op Opslaan als, en selecteer een gewenste. documenten scannen en opslaan als PDF’s of afbeeldingsbestanden (in Met ABBYY FineReader 12 Sprint hoeft u papieren documenten niet meer over te.

Author: Muzahn Moogutaur
Country: South Sudan
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 6 May 2008
Pages: 220
PDF File Size: 1.83 Mb
ePub File Size: 10.47 Mb
ISBN: 668-5-14299-405-5
Downloads: 28737
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tesida

Your feedback encourages us to keep making it even better! Dank zij opelaan gewaardeerde feedback en suggesties hebben we Scan App geupdated met nieuwe functies: Browse faster Browse the web up to 8x faster than Chrome and Safari. Er is geen internetverbinding nodig, omdat alle scans lokaal op je toestel worden opgeslagen. Vertrek niet zonder je download!

Inhoud kopiëren uit documenten

Installeer hescand de nieuwe Firefox. HP Scan and Capture voor Windows 10 is eenvoudig te gebruiken. Exporteer je documenten naar de populaire Microsoft cloud-opslag – PDF vergrendeld met wachtwoord.

Dit betekent ook dat de gebruikersinterface schoon en vriendelijk is.

Inhoud kopiëren uit documenten

Het doet niet veel anders, maar het hoeft niet. Je kunt nu elke afbeelding en elk PDF-bestand van andere apps toevoegen. Linksonder bevindt kpslaan een duidelijke Scan-knop en rechtsonder spreken de woorden “Save PDF” net zo voor zich.

  CANON 400D INSTRUKCJA PDF

U kunt documentpagina’s bewerken en opnieuw rangschikken en uw gescande afbeeldingen in verschillende indelingen exporteren.

Install now to protect your privacy. Niet alleen duurt dit langer, het betekent ook dat je het risico loopt om de bestandskwaliteit te verliezen. De nieuwe versie biedt je: Maak je meerdere scans, dan slaat Scan to PDF ze standaard in hetzelfde pdf’je op. Powerfully private No more gescznd charges to download unwanted content.

Scan to PDF – Download

Softonic-recensie Gratis Scannen naar PDF is een gratis stuk gwscand dat compatibel is met verschillende Windows-besturingssystemen en dat is ontworpen om gescande documenten en afbeeldingen om te zetten in PDF-bestanden.

No thanks Submit review. Your download is ready! Delen met gezin Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Je download is klaar! Vertrek niet zonder je download! U kunt documenten of afbeeldingen scannen en vervolgens wat basisbewerkingen uitvoeren.

Safe24 – Doxument traceren. Beoordeel iScanner dan aub in de App Store en help anderen om een beter besluit te nemen voordat ze hem downloaden. Sla deze stap niet over en begin 2x sneller te surfen met Firefox Quantum! Your review for Scan to PDF. Gratis download voor Windows.

Scan app wordt in je dagelijks leven een onmisbaar gereedschap. Lees de volledige beschrijving.

  FEMINIST FABLES SUNITI NAMJOSHI PDF

Vertrek niet zonder je download! Scan to PDF Documenten scannen en snel opslaan als pdf-bestand. Geniet van de nieuwe, aangenamere look; – Bespaar tijd! Of wil je gewoon een licht programmaatje waarmee je scant en docuument pdf opslaat?

Het bespaart gebruikers tijd doordat ze ook stappen kunnen overslaan.

Scan to PDF presenteert gemaakte scan s trots in het midden van het menu. Vind je iScanner goed?

gescande documenten opslaan als pdf

Het is geen echte applicatie voor beeldbewerking of documentbeheer, en dat is het ook niet. Bedankt dat je bij ons blijft! Met Scan to PDF scan je documenten en sla je ze meteen op in het pdf-formaat.

Download en installatie hulp. Do you recommend it? Softonic-recensie HP Scan en Capture voor Windows 10 is een gratis inblikhulpmiddel waarmee u zowel documenten als foto’s of andere afbeeldingen kunt scannen met een HP-scanner. Deze app is grotendeels bedoeld als vervanging voor hulpprogramma’s zoals HP Scan voor gebruikers die een upgrade naar Windows 10 hebben uitgevoerd.

Lees de volledige beschrijving. Als u van plan bent uw fysieke documenten om te zetten in gemakkelijk toegankelijke digitale bestanden, is er geen beter formaat dan PDF.