CENTRIFUGALNE PUMPE PDF

Verder industrijske pumpe i sistemi za doziranje, rezervni delovi, namenjeni za hemijsku, farmaceutsku, Packo HIGIJENSKE CENTRIFUGALNE PUMPE. U siječnju godine isporučena roba za poslovnog partnera s područja Skandinavije. Brončane horizontalne centrifugalne pumpe tipa. CROATIA PUMPE NOVA d.o.o. je prva i najveća hrvatska tvornica pumpi osnovana Horizontalne centrifugalne pumpe tipa PKH u brončanoj izvedbi.

Author: Arashigore Nikogis
Country: Papua New Guinea
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 5 March 2010
Pages: 254
PDF File Size: 3.97 Mb
ePub File Size: 2.76 Mb
ISBN: 596-8-58279-879-9
Downloads: 91258
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kall

Hidroforske, expanzione posude za hladnu i toplu vodu,za domacinstva i industriju.

Proizvodnja pumpi, filtera i armatura

Fabrika ciji su proizvodi i posle 50 godina veoma trazeni za ozbiljne instalacije i projekte. Aquasystem – Italija Aquasystem S. Kvalitetne pumpekoje se lako i brzo servisirajuza cistu i prljavu vodu imaju posebno mesto na nasem trzistu pumpi. Hidropaci i akvamati, kao i potapajuce pumpe snabdevaju vodom veliki broj domacinstava.

centrifugwlne

HST cirkulacione pumpe, sa velikim izborom za sve instalacije cine ozbiljnu ponudu kako za prvu ugradnju tako i za zamenu neispravnih. Franklin Electric je globalni lider u proizvodnji podvodnih elektromotora a nudi i najsavremenije sisteme za upravljanje elektromotorima i pumpama od inox-a koje sam proizvodi. Litalijanski proizvodjac membranskih posuda sa ozbiljnom proizvodnjom od 5 do Elit inox – Srbija Elit Inox doonasa fabrika bojlerahidroforskih posudaceviled rasvete i drugih proizvoda od inox-a je lider u kreiranju proizvoda prepoznatljivog iskljucivo po kvalitetu i inovacijama.

  ARISTOLOCHIA BRACTEATA PDF

Prodaja pumpi za vodu i opreme za vodosnabdevanje. HST – Austrija HST cirkulacione pumpe, sa velikim izborom za sve instalacije cine ozbiljnu ponudu kako za prvu ugradnju tako i za zamenu neispravnih.

Pouzdan dobavljac, sa bezuslovnom garancijom i sloganom ” kvalitet je mera uspeha”. Sa ugradnom merom od ,mm prirubnicke od DN, recirkulacione, pumpe klase A, nude kvalitet po povoljnoj ceni.

Svaki radni dan od 8. Oprema Oprema za bunare Rezervni delovi Dodatni program. Pumpe za vodu i oprema za vodosnabdevanje. L preuzima E-Tech, pa spajanjem proizvodnje najkvalitetnijih podvodnih elektromotora sa proizvodnjom potapajucih, vertikalnih i horizontalnih pumpi od inox-a ,pravi ne raskidivu vezu u proizvodnji vrhunskih pumpi za vodu.

Hydro NS :: Pumpe za vodu, hidrouređaji, opremanje bunara :: O nama

Elit Inox doonasa fabrika bojlerahidroforskih posudaceviled rasvete i drugih proizvoda od inox-a je lider u kreiranju proizvoda prepoznatljivog iskljucivo po kvalitetu i inovacijama.

A, originalni italianski proizvodi, od osnivanja proizvodi pumpe koje imaju odlican odnos cene i kvaliteta. Pedrollo – Italija Pedrollo S. Ostalo Hidroforske posude Elektromotori Dodatni program.