ATLETSKA GIMNASTIKA PDF

Browse Atletska gimnastika: Bodybuilding – Milan Cabric pictures, photos, images, GIFs, and videos on Photobucket. Browse Atletska Gimnastika: Bodybuilding – Milan Cabric pictures, photos, images, GIFs, and videos on Photobucket. Browse atletska gimnastika: bodybuilding – milan cabric pictures, photos, images, GIFs, and videos on Photobucket.

Author: Gardalabar Samubar
Country: Iraq
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 27 January 2007
Pages: 452
PDF File Size: 16.93 Mb
ePub File Size: 10.47 Mb
ISBN: 308-2-47345-269-1
Downloads: 70761
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nirr

Seveda pa smo za vas pripravili tudi fotogalerijo. Slike najdete na spodnji povezavi.

Powered by Create your own unique website with customizable templates. Duplek – vrtec Moj cilj je, da bi nastopila na SP v Pekingu. Spodaj je objavljen urnik vadb.

Sabina je na 1. Ker pa sabina ve, da mora tudi skozi to obdobje, bo zagotovo malce stisnila zobe in opravila teh nekaj zahtevnih treningov. Vse punce so dale vse od sebe. Sladki Vrh – vrtec Njen nastop v 3.

Zanesljivo se je iz kvalifikacij uvrstila v finale, v njem pa odtekla 11,72 in se veselila 2. Z veliko truda in borbenostjo je odtekel svoj prvi kros.

Kot je navada na teh tekmovanjih, tudi tokrat rezultati niso bili v ospredju, kljub temu pa si jih lahko ogledate na spodnji povezavi. Sabina se jim iz srca zahvaljuje.

  ATMEL AVR MICROCONTROLLER PRIMER PROGRAMMING AND INTERFACING PDF

Na spodnjih povezavah najdete slike in rezultate iz tekmovanja. Tekmovalo je otrok, ki so se pomerili v 5 disciplinah met vortexa, poligon z ovirami, skok v daljino, poligon formula in teku na m. Za vse dodatne informacije oz. V dvorani Lukna je gimnasfika tekmovanje oz.

Vabimo vas, da se v soboto V kategoriji vrtec je tekla Gaja Vrh in z veliko prednostjo premagala tako vse fante kot tudi dekleta.

Gimnastički Klub Split |

Za zmago je tokrat tekla 23, Kungota – vrtec Na Lumpi teku je sodelovala tudi Gaja. Slike iz zadnje vadbe.

Se vidimo v soboto v Mestnem parku! V polfinale, ki bo na programu isti dan ob Se vidimo v novem letu. S tem je izpolnila svoj cilj pred nastopom.

Program in prijavnica 1. Ana – vrtec in 1. Ostala sem zdrava in to je najpomembneje,” je bila zadovoljna Veitova.

Atletska prireditev v Novi Gorici

Skupaj smo podelili tudi medalje in priznanja. Tekmovali so v disciplinah; skok v daljino z zaletom, tek na 20m, metanje vortexa in poligon. Rezultate si lahko ogledate na spodnji povezavi. Otroci bodo na prireditvi razporejeni v tri starostne skupine.

  ESPERANDOLO A TITO PDF

Atletska Gimnastika: Bodybuilding – Milan Cabric Animated Gifs | Photobucket

Smo pa za vas pripravili tudi fotogalerijo s tekmovanja. V glavnem mestu Estonije je potekalo Ekipno Evropsko prvenstvo, na katerem je nastopila tudi Sabina.

V Tallinnu bo imela Sabina zelo natrpan program, saj bo kot edina reprezentantka nastopila v kar treh disciplinah.

V spodnjih povezavah najdete rezultate in slike s tekmovanja. Potrdila sem normo za SP in OI, kar je bil moj cilj.

ATANASOVSKI KLUB ZA ATLETSKA GIMNASTIKA

Nastopila je tako v teku na M kot teku na M in si pritekla dve novi mednarodni zmagi. Preizkusili so se v naslednjih disciplinah: Prav tako, si je s tem rezultatom pritekla vozovnico za Olimpijske igre, ki bodo naslednje leto v Rio de Jeneiru.

Obe sta v svojih kategorijah premagali vse punce in se prav tako veselili prvega mesta. Otroci so bili najbolj veseli medalj gimnastiika priznanj. Povezava na arhiv novic.