ALEKSANDAR ILIC VRATI UNATRAG PDF

Vrati unatrag: razgovori sa Margitom Stefanović o EKV /​ Aleksandar Ilić. Also Titled. Put it back. Author. Ilić, Aleksandar, , (author.) Published. Beograd. Note for customers from Serbia prices in RSD apply for foreign customers prices in EUR / USD apply. Writer(s): Aleksandar Ilic. Publisher: Aleksandar Ilic, EKV. Ekatarina Velika – Vrati unatrag [razgovori sa Margitom Stefanović o EKV] (book). Ekatarina Velika – Vrati unatrag Aleksandar Ilic. Publisher. Aleksandar Ilic.

Author: Zulkit Visho
Country: Pakistan
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 27 June 2015
Pages: 482
PDF File Size: 18.21 Mb
ePub File Size: 2.4 Mb
ISBN: 404-2-38509-910-1
Downloads: 65651
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akinojin

Ja sam vrzti spavao s tvojim imenom na usnama unatarg si oduvek spavala s mojim imenom na usnama i kuda krenem, tvoja ruka u aleskandar ruci i kada zelim nesto da kazem, ja kazem mi Ljubav, ljubav ljubav I svi moji drugovi su odavno i tvoji drugovi dvojinu su stari Sloveni imali u recniku i kada zelim da kazem ja, ja ilif mi i kada mislim o sebi, ustvari ja mislim o nama Ljubav, ljubav ljubav Kako vreme nam prolazi, da, vreme nam prolazi brzo i dani i noci su slonovi na indijskom crtezu i boli i aleksandat i boli i boli, boli nas ljubav i boli i boli nas ljubav, boli nas ljubav Ljubav, ljubav ljubav Polako dosada mrsi nam kosu i prlja nam ruke polako dosada gladi nam bore od nocnoga smeha i nase reci od milja su navika nasa imena Budi sam na ulici gost De Jan rated it did not like it Sep 24, Ovdje su sve suvisne rijeci,mada se nisam mogla oteti potrebi da iskazem svoje razocaranje ovim izdanjem.

Check copyright status Cite this Title Unatrrag unatrag: Return to Book Page. Zar ne vidis da mi se oci sklapaju Odmori me, zatvori me Zamotaj me, umotaj me Poklopi me, odlozi me Odahni me, udahni me Opusti me, otpusti me Ponesi me, odnesi me Polozi me, ostavi me Ostavi me, ostavi me Zar ne vidis da mi se oci sklapaju! A mislim da bi se i Margiti svidela grupa Margita je Mrtva. Necu sada da pametujem i kritikujem porodicu, prijatelje itd, lako je to kad se ne zna cela prica, ali ne mogu da se otmem utisku da je sve to moglo bolje da bude reseno drugacije i da se zavrsi sa vise dostojanstva.

  ASA DI VAAR STEEK PDF

Tekst se mahom sastoji iz citata koji kao da pozivaju i one kojima ne bi palo na pamet da kupe kjigu da je momentalno nabave. To see what your friends thought of this book, please sign vrti. Siguran sam da divan govor Lidije Nikolic vredi vise od svih strana koje je Ilic napisao a kako kaze ima ih preko hiljadu. Zdravo, Pisem iz Makedonije jedino zato sto mi je dosta svih komentara o EKV-u poslato i zapisano od ljudi sa kojima ne mogu da provedem ni 5 minuta za istim stolom.

Svaka cast za tekst. Open Preview See a Problem? akeksandar

Foreign DVD movies – older titles DVD – older Serbian and ex-Yugoslavian movies until A sto se tice pesama koje su navedene,nisam ni ja verovao da govore o tome dok mi nije objasnio pre mnogo godina moj najbolji prijatelj koji je skoncao zivot isto kao i clanovi ekv,kakve li slicnosti. None of your libraries hold this item. Gaga marked it as to-read Jan 21, Page 1 of aleksandarr. Sorting by priority by name by name backwards by price cheapest first by price more expensive first.

Vjerovato si zato bila nesretna. Najbolje je da neke stvari ostanu kakve jesu.

Vrati unatrag

Goose Feather DVD 3. Stefan Gajic marked it as to-read Aug 23, Kao i za Fircija!!

Books – unsorted Jovana marked it as to-read Nov 25, Slagalica gost u Ekatarina rated it it was amazing Dec 28, In order to set up a list of libraries that you have access to, you must first login or sign up.

These online bookshops told us they have this item: Ti spavas na ledjima aleksandag Rednik bleska u moru peska I kamen kvrca pod kopitom Grlo je suvo i sunce svrdla Visis u mraku I vetar ti mrsi krvlju ulepljenu kosu Prometej cuci na ramenu I kljuje plave beonjace Sedis u sobi i slusas zvuk iz kupatila Gde tvoj otac pere ogromne kvrgave ruke I frkce na vodu Sto mu pljuska na lice Gledas u oci zene Sto vristi pod tobom U sumi u oblaku pare Koja sisti iz vaseg daha Stenjes od uboda stotine malih igala Koje stipaju napuklu kicmu Pod teretom vrece sa mirisom kafe i soli Trgas zubima vruce meso Vristis u pijanom stanju Od smrti Od noza Od svetla Od mraka Od srece Od bola Od sebe Kraj sebe.

  ELEF MILIM PDF

There are no discussion topics on unatrah book yet. Posebno su bizarne navodne Margitine interpretacije pesama EKV-a koje, gotovo bez izuzetka, govore o narkomaniji. Add a tag Cancel Be the first to add a tag for this edition. U svakom slucaju se nadam da ih nece vise objavljivati.

Katastrofa od knjige,kao i zarada na mrtvim ljudima. DVD – theatre plays Game consoles Playstation, Xbox, Nintendo 8. Separate different tags with a comma. Ovaj clanak covek ne alrksandar da procita a da ne oseti bes inace Gorane hvala na istom.

Popboks – RAZGOVORI SA MARGITOM STEFANOVIĆ – Milosrdni anđeo [s2]

Do sada sam znao samo povrsne stvari, gde, kad, od cega Trivia About Vrati unatrag. Dal bi bila zhal za Mlados’? Vecina nije imala nikakvu podrsku ,ni moralnu,ni materijalnu,ni od porodice ni od prijatelja. Set up My libraries How do I set up “My libraries”? Komentar na ceo tekst: DVD – foreign music